Imatge central, procés de lacat.

Cuidant els acabats

A Soca-rel, des dels nostres orígens entenem que un servei integral de fusteria ha de comprendre els acabats. En aquest àmbit també ens posem a disposició de fusteries i particulars i oferim assessorament tècnic sobre materials i acabats. Ens mantenim al corrent de les darreres tendències en decoració i dels avenços tècnics en materials per facilitar la millor qualitat en cada moment.

  • Amb els tenyits aconseguim canviar el color de la fusta, o bé a mà o amb pistola, sempre pensant en l'acabat més adient. Podem basar-nos en mostres proporcionades pel client o escollir segons la carta de tints.

  • En envernissats d'interior, tenim la possibilitat d'aplicar vernissos transparents o laques de color. Amb el vernís es dóna una presentació natural a la fusta que li realça el propi color i permet deixar un acabat amb diferents tipus de lluentor. Actualment disposem de vernís amb acabat a porus obert, al dissolvent i els nous vernissos a l'aigua.

  • Les laques de color permeten deixar un acabat blanc o de color a la fusta, partint de les cartes de color Ral o NCS. Es pot acabar amb el grau de brillantor que es desitgi i també és possible fer texturats, envellits, patinats...

Acabats moderns, naturals, resistents... busquem el que millor s'adapta a les teves necessitats i encaixa millor amb la teva llar.