Imatge central, detall de fusta corcada.

Control de plagues

Soca-rel es troba inscrita al ROESP (Registre Oficial d'Establiments i Serveis Plaguicides) amb el número 0061CAT-SGI. Els nostres tècnics estan titulats i qualificats amb el carnet d'aplicació DDD que atorga el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. Tots el productes que utilitzem estan registrats i autoritzats pel Ministeri de Sanitat i Consum.

Soca-rel du a terme un control integrat de tota mena de plagues, amb una total seriositat i la major eficàcia possible. Oferim serveis de desinsectació, desratització i tractaments de la fusta.

Els nostres serveis s'adrecen a tot tipus de clients, tant particulars com comunitats de veïns, administradors de finques, ajuntaments; també proporcionem solucions a l'hostaleria, les indústries alimentàries i empreses en general.

TRACTAMENTS DE LA FUSTA

 • Pictograma dels corcs

  Corcs

  Tractem qualsevol element de fusta, des de mobles antics fins a estructures de fusta. En cada cas utilitzem el mètode més adient per a un resultat òptim. Podem donar una garantia d'un mínim de 10 anys.

 • Pictograma dels tèrmits

  Tèrmits

  L'espècie de tèrmit que habita majoritàriament a la Península és el subterrani. Tot i que construeix els termiters sota terra, surt a buscar la cel·lulosa -el seu aliment- a la superfície. Per desgràcia, gairebé sempre detectem la presència d'isòpters a partir dels danys als elements de fusta i aglomerats. L'existència de túnels a la paret, per on circulen, també és un indicador de tèrmits, o bé si es troba una gran quantitat d'insectes negres amb ales dins de casa d'un dia per l'altre. Sortosament, els tractaments antitèrmits han evolucionat molt i actualment es treballa amb productes destinats exclusivament a ells.

DESINSECTACIÓ

 • Pictograma de la desinsectació

  Soca-rel elimina tot tipus d'insectes, com paneroles, formigues, mosquits, xinxes, arnes, etc. utilitzant els mètodes més eficaços per a cada tipus de plaga, mètodes que a la vegada són respectuosos amb les persones i el medi ambient.

DESRATITZACIÓ

 • Pictograma de la desratitzacio

  Les rates (blanques, negres i ratolins) són els animals responsables d'ocasionar grans destrosses a instal·lacions industrials i comercials. La seva presència provoca pèrdues econòmiques considerables, tant a particulars com a empreses, a més de constituir una amenaça per a la salut dels humans. A Soca-rel garantim l'eradicació total, amb l'ús de rodenticides d'última generació, juntament amb mesures preventives i el seguiment continu dels casos tractats.