Imatge central, soc de fusta tallat.

Fusta de cap a peus

La fusta és un material noble que, tractat de la manera adequada, té una vida llarga i proporciona calidesa i confort. A Soca-rel estimem la fusta i gaudim del nostre ofici; la nostra experiència de més de 40 anys garanteix un servei acurat i integral en tots els àmbits del treball en fusta, adreçat tant a fusteries com a clients particulars.

Pel que fa a nosaltres, ens agrada definir-nos com una petita empresa on la relació qualitat-preu i el tracte amb el client són el més important. Per això realitzem els pressupostos a mida, pensant en els gustos i necessitats de cada client.

Gràfic que mostrar els serveis que realitzem

Soca-rel ofereix un servei complet entorn de la fusta, amb formació, experiència i titulacions corresponents per a cada part del procés.

La nostra història

El 1967, Joan Quintana va fundar l’empresa, petita i de caire tradicional. Però la societat, avui en dia, ens demana versatilitat. Per això, des que Jordi Quintana va prendre el relleu l’any 2000, va veure molt clara la necessitat d’adaptar l’empresa familiar a les circumstàncies actuals. Finalment, aquests canvis cristal·litzaren en la nova denominació: Soca-rel. La soca ─la fusta─ com a matèria primera i l’arrel ─les ramificacions de l’empresa i alhora la tradició i consolidació.

Gorra oficial de Soca-rel

La professionalitat i l'estima pel nostre ofici marquen els nostres valors.